Hyvinvointia, työkykyä ja tuottavuutta - 97 prosenttia kuntoutujistamme suosittelee

Aviren monipuoliset palvelut parantavat suomalaisten työ- ja toimintakykyä ja hyvinvointia sekä  työyhteisöjen toimivuutta ja tuottavuutta. Palvelemme sekä henkilöasiakkaita että yrityksiä ja muita organisaatioita. Palveluvalikoimaamme kuuluvat räätälöitävät yritysrahoitteiset valmennukset, Kelan kuntoutuspalvelut ja työeläkekuntoutus.

Palvelemme yhdeksällä paikkakunnalla ja sopimuksen mukaan asiakkaidemme tiloissa. Useimpiin yrityspalveluihimme sisältyy myös verkkovalmennusta. Palvelut voidaan toteuttaa avomuotoisina tai yöpymisen sisältävinä. 

Panostamme palvelujemme tuloksellisuuteen ja pitkäkestoiseen vaikuttavuuteen. Yritysrahoitteisten palvelujemme (voimavara- ja työelämävalmennukset, kuntoremontit) asiakkaista 97 % uosittelisi palvelujamme tuttavilleen tai työyhteisölleen. Kela-palveluissa suositteluprosentti on 90 (vuonna 2016).

Alla olevasta kuvasta saat osviittaa siitä, millainen palvelu missäkin tapauksissa olisi paikallaan. Voit aina keskustella Aviren kuntoutuskoordinaattorin tai myyjän kanssa kuntoutustarpeistasi.

(Napauta kuvaa nähdäksesi sen suurempana)


Kysy lisää!

 

Paula Kivekäs
asiakkuuspäällikkö, kuntoutuskoordinaattori
p. 0400 373 024
paula.kivekas(at)avire.fi
 

Janette Havia
myyntipäällikkö
p. 050 462 1061
janette.havia(at)avire.fi