Vaikuttavaa hyvinvointia vuosikymmenten kokemuksella 

Avire Oy on Kiipulasäätiön omistama hyvinvoinnin ja kuntoutuksen edelläkävijäyritys. Tuotamme ratkaisuja aikuisväestön kuntoutukseen yhteistyössä kuntoutujien, työnantajien, työterveyshuollon ja muun terveydenhuollon kanssa.

Avire monipuoliset palvelut edistävät henkilöstön hyvinvointia, parantavat työyhteisöjen toimivuutta ja tuottavuutta.

Olemme erikoistuneet erityisesti tuki- ja liikuntaelin-, mielenterveys-, voimavara- ja työlähtöiseen kuntoutukseen, joita tuotamme sekä Kelan kuntoutuksena että työnantajarahotteisesti.


Avire Oy aloitti toimintansa 1.5.2012, kun Wilhelmiina Palvelut Oy (aik. Miinan Hoitolat Oy) siirsi Siuntion Hyvinvointikeskuksen kuntoutus- ja työhyvinvointipalvelut yhtiöön. Avire siis jatkaa aiempaa Siuntion Hyvinvointikeskuksen kuntoutustoimintaa. 1.10.2017 Avire Oy siirtyi Kiipulasäätiön omistukseen.

Asiakkaanamme on noin 100 organisaatiota ja 3 500 kuntoutujaa vuosittain. Kuntoutusvuorokausia kertyy noin 30 000. Olemme aktiivisesti mukana alan tutkimushankkeissa ja kuntoutuksen vaikuttavuutta olemme seuranneet eri mittarein vuodesta 2008 alkaen.

Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla: Helsinki (kaksi toimipaikkaa), Vantaa, Siuntio, Hämeenlinna, Lahti, Vierumäki, Tampere, Nokia ja Jyväskylä.

Henkilöstöä on noin 60.

Tutustu palveluihimme